jeges út

2020.12.29. 14:02

Három baleset is történt ugyanazon az útszakaszon Kám közelében

Egymás után három hasonló baleset is történt Kám közelében a 8-as főúton kedden, amikor a jeges úton autók csúsztak árokba.

Horváth Balázs

20201229 Baleset, három baleset történt egymás után, árokba csúsztak az autók Kám Horváth Balázs, HB, Vas Népe

Forrás: vaol.hu

Fotó: Horváth Balázs

Egy Renault mikrobusz haladt a 8-as főúton, amikor egy jeges szakaszon a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett és a mély árokba hajtott és felborult, miközben egy nagy jelzőtáblát kidöntött. A balesetet szenvedett autóban ketten megsérültek, a sofőrt a tűzoltók szabadították ki, őt a mentők súlyos sérülésekkel szállították kórházba, míg az utas könnyebben sérült.

Fotó: Horváth Balázs / vaol.hu

Nem sokkal később egy Nissan személyautó haladt ugyanitt, ami szintén a jeges úton csúszott meg, majd ugyanott, ahol a korábban felborult Renault mikrobusz, az árokba hajtott, a Nissan a mikrobuszon állt meg, ebben a balesetben nem sérült meg senki.

Ezután egy másik, szemből érkező mikrobusz vezetője is hasonlóan járt, ez a jármű is az árokban kötött ki a jeges szakaszon megcsúszva. Szerencsére ez utóbbi balesetben sem történt személyi sérülés.

Fotó: Horváth Balázs / vaol.hu

A műszaki mentés késő délutánig zajlott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában