átadták őket

2020.12.21. 15:47

Három új autót kapott a rendőrség

Három új járművel gazdagodott a Vas megyei rendőrök gépjármű-állománya. Szombathelyen hétfőn volt az átadás.

Horváth Balázs

Forrás: vaol.hu

Fotó: Horváth Balázs

Hétfőn délelőtt a rendőrség központi beszerzéséből két polgári kivitelű, tehát megkülönböztető jelzés nélküli Volkswagen Transporter mikrobuszt, illetve egy rendőrségi jelzéssel ellátott Audi A3 személyautót vehettek át Szombathelyen.

Fotó: Horváth Balázs / vaol.hu

A kulcsokat a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Söptei úti objektumának udvarán adta át dr. Tánczi Tibor rendőr ezredes, bűnügyi főkapitány-helyettes.

Fotó: Horváth Balázs / vaol.hu

Az egyik polgári kivitelű mikrobuszt a főkapitányság Rendészeti Igazgatóságának Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztálya, a másikat a Rendészeti Igazgatóság Közlekedésrendészeti Osztálya, a rendőrségi jelzéssel ellátott személyautót a Szombathelyi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya kapta. Az utóbbi gépjárművel várhatóan naponta találkozhatnak majd Szombathely lakosai, hiszen járőrözni is fognak vele.

Fotó: Horváth Balázs / vaol.hu

Az új autókkal tovább fiatalodik a megyei rendőrök járműállománya, illetve hozzájárulnak a feladatok magas színvonalú ellátásához és korszerű munkakörnyezetet is nyújtanak a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában