Együtt a babákért

2021.02.18. 19:53

Pelenkaadomány harmincöt vasi és zalai kisgyermekes családnak

Összesen 35 Vas és Zala megyei kisgyermekes család kapott hat hónapra elegendő pelenkacsomagot az Együtt a babákért programban.

Cseh-Egyed Bernadett

20210218, Vas megyei Karitász pelenkát és ruhákat adományozott a rászorurú családoknak, Tuczainé Régvári Marietta Karitász vezető Vas megye, Székely János megyéspüspök, Majthényi Llászló Vas megyei közgyűlés elnöke, Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

A Katolikus Karitász és az egyik legnagyobb drogérialánc tíz éve szervezi meg a közös jótékonysági akciót.

A csütörtök délelőtti átadón dr. Székely János megyés püspök úgy fogalmazott: a családok tartják össze a világot.

A tárgyakkal együtt szeretetünket, megbecsülésünket, elismerésünket is nyújtjuk feléjük. Tuczainé Régvári Marietta, a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász igazgatója elmondta: a gyártó felajánlásából 265 üveg Béres Cseppet kaptak, az adományt Nagy Gábor atya, a karitász lelkésze vette át, majd Kőszeg és környéke plébániai karitászcsoportjai osztják szét.

Kiemelt képünkön: A háttérben állnak: Tuczainé Régvári Marietta, dr. Székely János és Majthényi László, a megyei közgyűlés elnöke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában