Intenzíven megindultak az előfoglalások

2021.03.11. 07:00

Tourinform: megújult arculat és iroda Sárváron

A város főterén a megnyitása után az egész település fogadótere-kapuja lesz az új 150 négyzetméteres turisztikai iroda.

Pajor András

Az új sárvári turisztikai iroda szakmai bejárásán Ágh Péter országgyûlési képviselõ, Haller Ferenc, a tourinform iroda vezetõje, Juhász Szabolcs, a Magyar Turisztikai Ügynökség egészségturisztikai igazgatója és Kondora István Sárvár polgármestere.

Fotó: Pajor András

A hazai Tourinform-irodák megújításának első elemeként azok új arculatát alakították ki. Ezt követően a belsőépítészeti átalakításokra, felújításokra hir­dettek pályázatot, aminek keretében 22 iroda felújítására nyílt lehetőség. Ezek közül az országban másodikként készült el mintegy 25 millió forintos támogatásból a sárvári iroda. Az átadás előtt álló új Tourinform-iroda szakmai bejárásán részt vett Juhász Szabolcs, a Magyar Turisztikai Ügynökség egészségturisztikai igazgatója. – A turizmusban eredményes nyárra van esély az intenzíven megindult előfoglalások alapján – hangsúlyozta a turisztikai vezető.

– Sárvár járvány utáni arcát mutatja már az impozáns épületben létrejött információs pont – fogalmazott Ágh Péter országgyűlési képviselő.

– Hosszú távú befektetés lesz a frekventált helyen álló iroda Sárvár turisztikai életében, méltó a fürdőváros ötcsillagos vonzerejéhez – jelentette ki Kondora István polgármester. Köszönetét fejezte ki, hogy a kormány 1,8 milliárd forintos támogatása révén az önkormányzat gyógyfürdőjének kötvénykiváltásával nem futott zátonyra a sárvári turizmus „zászlóshajója”.

Haller Ferenc, a városi Tou­rinform-iroda vezetője el­mondta, hogy a tágas üvegportálú irodában kaptak helyet a megyei önkormányzattal közös turizmusfejlesztési projekt keretében beszerzett, bérelhető elektromos rollerek és kerékpárok is.

Kiemelt képünkön: Az új sárvári turisztikai iroda szakmai bejárásán Ágh Péter, Haller Ferenc, Juhász Szabolcs és Kondora István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában