Frissen Vasból

2021.04.16. 09:51

Ittas ámokfutás Sárváron – Lakótelepen őrjöngött egy férfi, a tévét is kidobta az ablakon

Előtte szintén ittasan belekötött egy étterem vendégeibe, sőt a kiérkező rendőrökre is rátámadt.

vaol.hu

Fotó: Pixabay

A Vas Megyei Főügyészség arról tájékoztatta lapunkat, hogy a Sárvári Járási Ügyészség 2 rendbeli garázdaság vétsége miatt emelt vádat az ellen a felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt álló férfi ellen, aki két esetben is megbotránkoztató módon viselkedett két napon belül Sárváron 2019 nyarán.

A vádirat szerint a vádlott az első alkalommal ittasan belekötött egy étterem vendégeibe, letépte az egyik vendég pólóját, akit megpróbált elrángatni az asztaltól. A dulakodás az utcán is folytatódott, ahol a vádlott fellökött egy hordót, majd üldözőbe vett egy járókelőt, akit verekedésre hívott ki és fenyegetett. A kiérkező rendőrök megbilincselték a vádlottat, mert a jelenlétükben is támadóan viselkedett.

Két nap múlva a vádlott ittasan dühöngött a lakótelepi harmadik emeleti lakásában, majd kidobta az ablakon a tévékészülékét. A vádlott ezt követően kiült az ablakba, lóbálta a lábát és hangosan ordibált. A vádlott magatartásának ismét a rendőrök vetettek véget. A Sárvári Járási Ügyészség elzárás kiszabását indítványozta a vádlottal szemben.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában