Frissen Vasból

2021.04.19. 07:00

Noelé az egy százalék

Az, aki idén úgy nyilatkozik, hogy adójának 1+1 százalékát a Mák Dóri – Divatbemutató Kicsit Másképp Alapítvány számára ajánlja fel, az a pusztacsói SMA II-es betegségben szenvedő Horváth Noel felépülését támogathatja.

Polgár Patrícia

Noel sokáig úgy fejlődött, mint kortársai, azonban néhány hete egy ritka, ám napjainkban egyre többek által ismert betegséget, SMA-t diagnosztizáltak nála. A betegségből csupán egy 730 millió forintos gyógyszer nyújt teljes felépülést. A pénz összegyűjtéséhez összefogásra van szükség. 20201216 Pusztacső Fotó: Unger Tamás UT Vas Népe Képen: Horváth Szabolcs, Horváthné Ávár Dóra, Noel

Fotó: Unger Tamás

Mák Dórinak a Divatbemutató Kicsit Másképp Alapítvány létrehozásával a mindennapi hősök megsegítése, támogatása volt a célja. Ezúttal az adójuk egy százalékáról rendelkezők Noel gyógyulásához járulhatnak hozzá. Ehhez nem kell mást tenniük, mint a rendelkező nyilatkozatban kedvezményezettként megjelölni a Mák Dóri – Divatbemutató kicsit másképp Alapítványt. Ezután az alapítvány adószámát kell megadni: 18912559-1-18. A felajánlásnak köszönhetően a befolyt összeget teljes egészében a Horváth család kapja meg.

Kiemelt képünkön: A befolyt összeget a Horváth család kapja meg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában