Az akció néhány percig tartott

2021.05.02. 10:27

A TEK rohamozta meg az egyik szombathelyi lakást a belvárosban (Frissítés)

Vasárnap délelőtt a TEK és a rendőrség tartott razziát Szombathelyen, a Széll Kálmán utca egyik házának első emeleti lakásában.

Horváth Balázs

Fotó: Horváth Balázs

11:30

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szűkszavú levélben válaszolt kérdéseinkre:

„A nyomozás érdekeire tekintettel nem áll módomban információt adni Önnek.” – írta Németh Andrea c. r. őrnagy sajtókészenléti feladatokat ellátó munkatárs lapunknak.

10:30

Információink szerint a TEK akciója mindössze néhány percig tartott, hirtelen érkeztek meg legalább nyolc civil autóval, majd felrohantak az első emeleti lakásba, ahonnét percekkel később már távoztak is és az autókkal is elhagyták a helyszínt. Ezután jelent meg a rendőrség egy autója, majd később a bűnügyi helyszínelők is, akik az első emeleti lakásban rögzítettek nyomokat.

Fotók: Horváth Balázs

A házban lakóktól megtudtuk, hogy a lakásban valószínűleg albérlők tartózkodtak, és bár csendes volt mindig a környék, de korábban is volt már zűrös ügy ebben a lakásban.

Az esettel kapcsolatban feltettük kérdéseinket a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságnak, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában