Frissen Vasból

2021.05.20. 09:20

Búcsúztak a vasi konyhafőnökök

Két egymást követő napon kényszerült levenni a kötényt Békei Norbert és Pongráczné Győri Boglárka a népszerű televíziós gasztroműsorban.

vaol.hu

Fotó: RTL Magyarország

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a szombathelyi amerikaifutball csapat játékosa, Békei Norbert is megmérettette magát az egyik kereskedelmi csatorna főzőműsorában. Kiesését követően másnap a csatorna reggeli adásában vallott a nagy kalandról és arról, hogy tovább küzd az álmaiért.

Korábban írtunk a celldömölki születésű, de jelenleg Kaposváron élő Pongráczné Győri Boglárkáról is, aki szerdán vett érzékeny búcsút a műsortól. Facebook oldalán közzétett bejegyzésében köszönetet mondott az adásban szereplő mentorának, Ákos séfnek, családjának, barátainak és minden támogatójának.

Kapcsolódó cikkek:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/a-szombathelyi-amerikaifocista-aki-a-konyhafonokben-is-megallja-a-helyet-interju-4931698/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=vaol&fbclid=IwAR1jJAEN8EKEfaT3v0bEXG515X-TbIBFhbSbFo7WGt07tfSzC-YibT3b8Ro

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/ket-hittanora-kozott-jelentkezett-a-nepszeru-televizios-fozomusorba-a-celldomolki-lelkeszno-4924657/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában