Frissen Vasból

2021.05.28. 09:20

Lelövi, megrugdossa és szájon csapkodja – ezzel fenyegette volt párját egy vasi férfi

Az elkövető két álprofilt is létrehozott az egyik közösségi oldalon, ahol intim felvételeket tett közzé egykori párjáról, mert nem tudott belenyugodni, hogy a nő új életet kezdett – nélküle.

vaol.hu

Illusztráció - VN-archív

Fotó: Szendi

A Vas Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a Körmendi Járási Ügyészség zaklatás és személyes adattal visszaélés vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki életveszélyesen megfenyegette volt párját, és nyilvánosságra hozta a róla készült intim fényképeket 2020 februárjában egy Körmend közeli településen.

A vádirat szerint a vádlott nem tudott belenyugodni abba, hogy a sértettnek új kapcsolata lett, ezért sértő üzeneteket küldött neki a telefonján, amikben megfenyegette azzal, hogy lelövi, megrugdossa illetve szájon csapkodja őt.

A vádlott továbbá létrehozott két nyilvános profilt álnéven különböző közösségi oldalakon, amikre feltöltött a sértettet ábrázoló – a kapcsolatuk idején készült – intim fényképeket, amivel a sértettnek jelentős érdeksérelmet okozott. A sértett letiltotta a vádlottat, aki később már nem próbálta hívogatni, és megszüntette a hamis profilokat.

A Körmendi Járási Ügyészség közérdekű munka kiszabását indítványozta a vádlottal szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában