Lesz, vagy nem?

2021.05.07. 12:54

Még kétséges, megtartják-e a Savaria Történelmi Karnevált

Nemény András élő bejelentkezésében érintette a témát, de konkrét válasz egyelőre még nincs a város legnépszerűbb eseményét illetően.

vaol.hu

Az idei Savaria Karnevált (végülis) kegyeibe fogadta az időjárás

Fotó: Szendi Péter

Nemény András, Szombathely polgármestere a város hivatalos Facebook-oldalán tett videós bejelentkezésében kitért a rendezvényekre, azokon belül konkrétan a Savaria Történelmi Karneválra is.

- Sokan izgulnak, hogy mi lesz a rendezvényekkel. Szeretném megnyugtatni a szombathelyieket, hogy prioritások a rendezvények, mert a Covid miatt ez a szektor szenvedte el a legnagyobb veszteségeket. Egy rendezvénysorozattal készültünk, amit meg is fogunk tartani, viszont a Savaria Történelmi Karnevál megtartása egyelőre kétséges. Nem született még róla döntés, de a jelenlegi járványügyi helyzetet nézve is a korábbi formájában valószínűleg nem lehet megtartani a karnevált. Valamilyen módon a karnevál időszakában is rendezvényeket fogunk lebonyolítani. Mint említettem, még nincs arról biztos döntés, hogy az nem a karnevál lesz, de az biztos: másképp lesz, mint ahogy volt - fogalmazott Nemény András polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában