Tourinform iroda

2021.05.10. 21:12

Van hol megmutatni Szombathely értékeit

Tóth Kata

20210510 Juhász Szabolcs, a Magyar Turisztikai Ügynökség egészségturisztikai igazgatója, Átadták a mintegy 20 millió forintból megújult Tourinform irodát, Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

A Kisfaludy-programban nyert 20 millió forintos támogatással megújult a Fő téri Tourinform iroda. Új belső térrel, bútorzattal, modern irodatechnikával és kibővített szolgáltatásokkal várják a látogatókat. – Rengeteg érték van Szombathelyen, és most már van hol megmutatnunk ezeket – fogalmazott köszöntőjében dr. Nemény András polgármester.

Juhász Szabolcs, a Magyar Turisztikai Ügynökség turizmusszakmai igazgatója annak adott hangot: komoly kihívás elé állította a turizmus minden résztevőjét az elmúlt időszak. – A válságból kilábalva fontos, hogy új létesítményekkel fogadjuk a vendégeket. Az újraindítás mérföldköve, hogy a Tourinform irodák, amelyek fogadókapui egy-egy településnek, megújulnak.

Kiemelt képünkön: Juhász Szabolcs mögött a felújított Tourinform iroda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában