Baleset

2021.06.22. 09:16

Frontálisan ütközött két autó Gencsapáti közelében – fotók, videó

Kedden reggel egy BMW haladt Szombathely irányába a 87-es úton, amikor Gencsapáti közelében a sofőr elaludt, emiatt áttért a szembejövő sávba és ütközött egy szemből érkező másik BMW-vel.

Horváth Balázs

20210622 Baleset, két autó ütközött frontálisan egy vasúti átjáróban Gencsapáti, 87-es főút Horváth Balázs, HB, Vas Népe

Fotó: Horváth Balázs

A vétlen autó sofőrje vészfékezett, de nem tudott túlzottan lehúzódni az út szélére, mivel az eset épp egy vasúti átjáróban történt. Az ütközés után az egyik autó a síneken maradt, ezt a szombathelyi tűzoltók a műszaki mentő jármű darujával emelték le onnét, ezután a vasúti forgalomban fennakadás már nem volt. A műszaki mentés végéig viszont teljesen le kellett zárni a 87-es út érintett szakaszát.

Megsérült egy másik személyautó is a balesetben, ezt az út melletti kavicsos részen hagyta korábban műszaki hiba miatt a tulajdonos. Ebben a járműben csak kisebb kár keletkezett, amikor az egyik leszakadt kerék nekicsapódott. A balesetben a vétlen BMW sofőrje megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Az élő videóban rosszul mondtuk, helyesen a videó hátterében látható autó vezetője aludt el vezetés közben. A kamerához közelebbi jármű vétlen. Elnézést kérünk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában