Férfiak fókuszban magazin

2021.06.01. 11:45

Kedves Olvasó!

Tavaly év végén, amikor a Nők Fókuszban című kiadványunkkal jelentkeztünk, már tudtam, hogy előbb-utóbb egy férfiakról szóló öszszeállítás köszöntőjének sorait is megfogalmazhatom. Számos ötlet cikázott akkor a fejemben, hiszen ez a megye tele van tehetséges, sikeres emberekkel. Nőkkel és férfiakkal.

Fotó: Unger Tamás

Ha regényt írnék a saját életemről, talán még címnek is tökéletes lenne: Férfiak Fókuszban. Hiszen körülöttük forog az életem, amióta csak az eszemet tudom. Én magam is egy kisfiút nevelek, reményeim szerint minél jobb embert, férfit. Az apukám, az öcsém, férjem és a kisfiam olyan férfiak az életemben, akik fontos dolgokat tanítottak nekem.

Fotó: Unger Tamás

A Férfiak Fókuszban című kiadványunkban huszonhét olyan férfit mutatunk be, akiktől valamit tanulhatunk. Sikeres és megközelíthető, hétköznapi férfiak, apák, testvérek, férjek, fiúgyermekek. Bár az életútjuk, szakmájuk, személyiségük nagyon is különbözik, egyvalamiben biztosan hasonlítanak. Szeretik azt, amit csinálnak. És erről szenvedéllyel tudnak mesélni. Legyen szó mentőtisztről, lelkészről, egyetemi oktatóról, állatorvosról, színészről, sportolóról, polgármesterekről, cég- és intézményvezetőkről. Megküzdöttek a sikerért és az elismerésért, és szívesen beszélnek is róla. Nemcsak a szépről és a jóról, hanem a nehézségekről is. Bízom abban, hogy a kiadványunkban szereplő férfiak életútja és sikerei kortól és nemtől függetlenül tartalmas, tanulságos olvasnivaló lesz Önnek és családjának.

Olvassunk, inspirálódjunk és tanuljunk tőlük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában