Frissen Vasból

2021.06.04. 12:40

Magánklinika nyílik Szombathelyen

Újabb jelentős egységgel bővül a TritonLife csoport integrált magánegészségügyi szolgáltató. A társaság ugyanis megkezdte szombathelyi ellátóbázisának, a TritonLife Magánkórház Szombathely nevű egységének végső kivitelezési fázisát. A nyitást 2022 első felére időzítik.

vaol.hu

Fotó: TritonLife Csoport

Haraszti Péter, a TritonLife vezérigazgatója úgy vélekedett, hogy a jelen helyzetben nagy szükség van olyan ellátó egységekre, ahol az ügyfeleik a lakóhelyükhöz közelebb is megtalálják az általuk keresett magas színvonalú járó-, és fekvőbeteg ellátó szolgáltatásokat – számolt be róla a Portfolio.

Fábián Gergely, a csoport ingatlanügyekért is felelős operatív igazgatója szerint a gyors terjeszkedés csak a megfelelő helyi partnerek segítségével és közreműködésével lehetséges. „Szerencsések vagyunk, hiszen Szombathelyen már a budapesti laboratóriumunk működtetése során is kipróbált, és jól működő partnerség keretében haladunk tovább, ráadásul egy fantasztikus ingatlant is találtunk a városközpontban a Szabadságharcos utcában, a volt Savaria cipőgyár átalakulás alatt álló területén” – teszi hozzá a szakember.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában