Országos bajnokság

2021.06.13. 20:45

Petanque: remekeltek a sárváriak

Remek vasi eredmények születtek a gyermek és serdülő duplett országos petanque-bajnokságon.

Pum András

Fotó: Takácsné Erdős Mónika

A Sárvári Sakk Club SE petanque-szakosztálya Pecölben rendezte meg az országos gyermek és serdülő petanque-bajnokságot. A viadalon remekül szerepeltek, gyakorlatilag taroltak a sárvári játékosok, mindkét korcsoportban ők végeztek a dobogón.

Eredmények. Gyermek: 1. Németh Bianka, Németh Ervin, 2. Nardai Martin, Süle Alex, 3. Paska Letícia, Séfer Benedek.

Serdülő: 1. Gombkötő Levente, Klauzer Dávid, 2. Benkő Zsófia, Bősze Eszter, 3. Lempeg Máté, Nardai Ármin, 4. Németh Bianka, Musits Alex.

Valamennyien a sárváriak játékosai.

Tatabányán pedig a pétanque duplett országos bajnokságot rendezték meg, melyen jó eredményeket értek el a másik Rába-parti csapat, a Sárvári Pétanque Club (SPC) női versenyzői. Oláh Krisztina bronzérmet szerzett egy vegyes csapat tagjaként Pancsitsné Nagy Ildikóval, a Tatabánya PS játékosával. Az elődöntőbe jutásért vívott mérkőzésen klubtársaikat, a Hegyi Gabriella–Krenhardtné Rajki Melitta összetételben pályára lépő sárvári csapatot győzték le Oláh Krisztináék minimális különbséggel, 13:12-re. Az SPC férfi versenyzői közül Hegyi Balázs érte el a legjobb eredményt azzal, hogy Környei Dáviddal, a tatabányai Gerecse PS játékosával bejutottak a legjobb nyolc közé.

Kiemelt képünkön: A gyermekkategória érmesei. Balról: Süle Alex, Nardai Martin, Németh Bianka, Németh Richárd, Paska Letícia, Séfer Benedek. Hátul: Süle Miklósné vezető

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában