Búcsú

2021.06.15. 19:51

Sárváron is elballagtak a végzők diákok

A Szent László Katolikus Általános Iskola nyolcadikosai „Ültess fát”„ című búcsúzó rendezvényt tartottak a Sárvár Arénánál. Az iskola két végzős osztálya két kőrisfát ültetett. A diákok döntöttek úgy, hogy nem lufikat eregetnek, hanem a környezet számára is kedvezőbb emléket állítanak.

Pajor András

Fotó: Pajor András

– Nehéz év áll a családok mögött, a járványhelyzet, a digitális oktatás sok-sok feladatot tett a családok, az édesanyák és az édesapák vállára, így talán idén gyermekek és szülők valóban együtt, örömmel várták a tanév végét. Mindenkire ráfér a pihenés – fogalmazott a vakáció kapcsán a faültetésen is részt vevő dr. Máhr Tivadar alpolgármester.

A Nádasdy Tamás Általános Iskola három végzős csoportjának diákjai osztályonként egy-egy idézetet választottak és az osztályfőnökök segítségével a szöveghez kapcsolódó dekorációs táblákat készítettek. A Gárdonyi Géza Általános Iskolában az idei legnagyobb ajándék még az iskolazárás előtt, a szülők a diákönkormányzat és vállalkozások segítségével felújított iskolaudvar és a telepített játékok voltak.

A Barabás György Műszaki Szakképző Iskolában megtartották a tanévzárót. A Turisztikai Technikum ezt a szerdai napon tartja meg. A valódi év végét a sikeres szakmai vizsgák letétele jelzi. A Sárvári Tinódi Gimnázium a vakáció alkalmából tematikus sport-és egészségnapot tartott, az intézményben a jövő hét elején tartják a tanévzáró ünnepélyt.

Kiemelt képünkön: Kőrisfákat ültettek közös emlékül a sárvári katolikus iskola végzős diákjai

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában