Ingatlan

2021.06.20. 11:30

Van közel 150 millió forintod? – Eladó egy felújított fogadó az Őrség szívében – fotók

A 432 nm-es, vendéglátásra jócskán alkalmas, csodásan felújított épületet meglepően kedvező áron szúrtuk ki az ingatlanbazar.hu oldalán. Ha valaki nem is kívánja tovább vinni az eredeti stafétát, a gyönyörű környék és a tágas épületegyüttes mindenképp tökéletes start lehet egy új időszakhoz!

vaol.hu

Fotó: Ingatlanbazár

“Szentgotthárdtól 14 km-re Őriszentpétertől 4 km-re az Őrség egyik legszebb részén eladó egy jól működő fogadó-étterem ,teljes berendezéssel, vendégkörrel és minden tartozékkal.

A közel 3000m2 területen elhelyezkedő 432m2 alapterületű felújított épületegyüttes rendkívüli hangulatával vonzza a vendégeket,amit az Openhouse Ingatlan Iroda 148764 számú eladásra kínált ingatlanjai között talál meg. A Fogadó a dimbes-dombos őrségi falut átszelő út mentén található. Nevét a portán magasodó vén vadkörtefáról kapta. Az épületegyüttes felújítása 10 éve kezdődött.Akkoriban egy nagyon romos állapotban lévő, a múlt század elején épült kódisállásos parasztház állt a teleken. [...]

További képek és részletek az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában