Három kategóriában lehet nevezni

2021.07.03. 07:00

Családbarát cég kerestetik!

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Balansz Intézete idén is pályázatot ír ki az Év Családbarát Vállalata díj és a Családbarát Vállalat cím elnyerésére. A kiírásra ez évben is kis-, közép- és nagyvállalati kategóriá­ban lehet nevezni.

Vas Népe

Hívják a hazai cégeket, hogy mutassák meg, hogyan maradnak talpon, milyen szervezetfejlesztési válaszaik vannak a bővülés irányában úgy, hogy mindeközben a létük lényegét adó munkavállalóikat is megtartják, és egyre jobban elkötelezik. Idei pályázati kiírásuk címe éppen ezért: Az Év Családbarát Vállalata 2021 – Benchmark a jövőnek. Az idei szakmai megméretés – tekintettel a járványra és a munkaerőpiaci változásokra – megújult szempontok alapján vizsgálja majd, mi jellemzi 2021 legjobbjait, mit léptek és mit terveznek a leginkább emberfókuszú vállalatok.

A kiírás részleteit Ujvári Enikő, a mozgalom alelnöke ismertette. „A Balansz Közösség vállalataival való együttműködés során erősen érezzük, hogy az idén hozott vezetői döntések, melyekkel a munkahelyi közösség (újra)építését, az emberek és a vállalati tudás megtartását, az új, rugalmasabb munkaszervezési módokat finomhangolják, nagyban meghatározzák a közeljövőt a vállalatok és a munkaerőpiac tekintetében. Azt látjuk, hogy a munka-magánélet középpontba helyezése mára Európa más országai számára is fontossá válik. A magyar vállalatok így nemcsak hazai, hanem nemzetközi példává válhatnak, nő tehát a tétje annak, melyik vállalat lesz idén az Év Családbarát Vállalata.”

Kiemelt képünkön: Új, rugalmasabb munkaszervezési módok jellemzők

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában