Állati Eb tipp

2021.07.02. 07:00

Két tündéri kiskutya tippelte meg a Svájc-Spanyolország meccs végkimenetelét – videó

Végéhez közeledik a labdarúgóEurópa-bajnokság. A hétvégén rendezik meg a negyeddöntőket, jövő hét közepén az elődöntőket, majd vasárnap a döntőt. Az még talány, hogy a végső győzelem melyik ország válogatottjáé lesz, azonban a negyeddöntő első napjának mérkőzéseire kis jósaink már megtették tippjeiket.

Polgár Patrícia

Fotó: Horváth Balázs

Ismét az Állatvédők Vasi Egyesületének védenceit hívtuk segítségül abban, hogy jósolják meg a negyeddöntő első két meccsének eredményeit. Ma este elsőként Svájc és Spanyolország, majd Belgium és Olaszország válogatottja mérkőzik meg egymással. A 18 órakor kezdődő svájci–spanyol rangadó eredményeinek megtippelésére a menhely legújabb lakói közül ketten vállalkoztak.

A hét-nyolc hetes kölykök nemrég estek túl az első oltásukon. Régi gazdájuk ingyen elvihető kutyaként hirdette őket. A korábbi tulajdonos kutyája vemhes lett, a kölyköket azonban nem szerette volna megtartani. Így az öt kiskutya közül hárman – két kislány és egy kisfiú – a menhelyre kerültek, kettőnek még azelőtt sikerült gazdát találni.

Az anyakutyának az egyesület felajánlotta az ingyenes ivartalanítás lehetőségét, amellyel az illető élt is. Némónak és Nellinek nagy fejtörést okozott a meccs eredményének megjóslása, nehézkesen álltak neki a tippelésnek. Először elszaladtak, végül Nelli Némó biztatásával elkezdte gondosan befalni a spanyol zászlóhoz kihelyezett eledelt. Ezek szerint a kutyakölykök spanyol győzelmet várnak az esti mérkőzésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában