Frissen Vasból

2021.07.19. 11:00

Összefogásban az erő – Ismét megrendezték Sárváron a Fidesz-pikniket

Vas megye északi részének legerősebb politikai közössége a Fidesz, melyet aktív szervezeti élet jellemez. A hétvégén ismét megrendezték Sárváron a Fidesz-pikniket, amelyen Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője is részt vett.

Pajor András

Az arborétumban rendezték meg a Fidesz-pikniket: sok szimpatizánssal

Fotó: PÁS

– Az évente megrendezett pikniken a barátainkat és szimpatizánsainkat hívjuk össze, hogy egymásból tudjunk erőt meríteni – mondta Ágh Péter országgyűlési képviselő. Hozzátéve, hogy erre az eseményre is a kormány hatékony oltási programja után kerülhetett sor; azután, hogy a koronavírus-járvány harmadik hullámát sikerült lezárni: – Bízunk abban, hogy az elkövetkező időszak már arról is szólhat, hogy a közösségi élet tovább erősödik – emelte ki a Fidesz választókerületi elnöke.

Az összejövetelre Észak-Vas számos helységéből – Celldömölktől Kőszegig, Répcelaktól Vépig, a házigazda Sárváron át a kisebb településekig – érkeztek szimpatizánsok, önkéntesek és meghívott vendégek. A pikniknek helyet adó arborétumban minden évben elültetik a születés fáját a legifjabb városlakóknak. – Ez is jól jelzi a Fidesz eredményes családbarát politikáját – jegyezték meg többen a találkozó délutánján.

Az arborétumban rendezték meg a Fidesz-pikniket: sok szimpatizánssal
Fotó: PÁS

– Magyarországot nem egy szűk elit irányítja, hanem az emberek összefogása adja a több mint egy évtizede kormányon lévő Fidesz erejét. Ezért fontos, hogy a közösségeinket megerősítsük, együttlétünkkel megmutassuk az erőnket. Sok fontos kérdésre kell megtalálnia az országnak a helyes választ. Ennek érdekében nemzeti konzultáció zajlik most Magyarországon. Ebben olyan, az embereket érintő jelentős témák szerepelnek, mint a migráció, az oktatás és a gyermekvédelem, gazdasági és adó kérdések, továbbá az Európai Unió működése. Lényeges, hogy elmondjuk, mit gondolunk mindezekről – jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz uniós parlamenti képviselője. Mindemellett emlékeztetett arra is, hogy jövőre országgyűlési választások lesznek Magyarországon.

– A következő időszak irányáról fogunk dönteni. Az Orbán Viktor vezette kormány munkájának a folytatásához az is kell, hogy nemzeti érzelmű elkötelezett szavazópolgárok Sárváron és Vas megyében is mindenütt megmutassák az erejüket és közösen cselekedjenek – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában