Szombathely

2021.07.14. 07:00

Teraszkoncert, családi hétvége

Teraszkoncertek, családi napok, utcaművészeti hétvége is helyet kapott az Érezd Szombathelyt! egész nyáron át tartó rendezvénysorozatban. A részleteket sajtótájékoztatón ismertették.

Cseh-Egyed Bernadett

Július 23-ától kezdve négy héten át minden pénteken helyi előadók koncertjére várják az érdeklődőket a városháza teraszára. Az első alkalmon énekel majd a többi közt Danics Dóra és Tóth Dániel. Július 30-án közösen zenél a Koprive és Csorba Lóci, augusztus első péntek estéjén pedig a komolyzenéé lesz a főszerep, a Savaria Szimfonikus Zenekar ad kamarakoncertet.

A Nyitott Városháza programjainak sorát Holdosi Attila és színészbarátai produkciója zárja. Az Agora Szombathelyi Kulturális Központ két családi hétvégét is szervez: egyet most a megújult víztoronyhoz, egyet pedig július 30-án a Csónakázótó szigetére.

Augusztusban utcaművészeti fesztivál is lesz gyerekprogramokkal, graffitisekkel, kapualjban megbúvó festészeti alkotásokkal. Az Érezd Szombathelyt! rendezvénysorozatban összesen 15 helyszínen 70 kulturális és művészeti program várja a szombathelyieket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában