Frissen Vasból

2021.08.30. 14:00

Autórongáló huligánok Szombathelyen

Oladi lakók egy csoportjának közösségi oldalán számoltak be a nem újkeletű jelenségről, ami egyre szélesebb körben „szedi áldozatait”.

vaol.hu

Fotó: Facebook/Olad a mi otthonunk

„Ismét megjelentek az autórongáló huligánok. A Kodály Zoltán utca 12 előtt kilyukasztották egy kocsi két kerekét, illetve összekarcolták. Ilyen esetekben javasoljuk a Rendőrségi feljelentést. Figyeljünk jobban egymás értékeire” – írja az Olad a mi otthonunk elnevezésű közösségi oldal bejegyzésében, amelyhez sokan hozzá is szóltak. Egyikük azt írta, neki épp a múlt héten már menet közben vette észre, hogy valaki, vagy valakik kicsavarták a kerékcsavarokat a kocsijából. Öten utaztak az autóban, amikor majdnem kiesett a bal hátsó kerèk. Az illető nem halmozta el jókívánságokkal rosszakaróját.

Többen a közvilágítás elégtelen mivoltát is okolják a rongálásokért, mivel a „gerinces” elkövetők nem díszkivilágításban ténykednek, hanem jobbára a megvilágítatlan sötétebb helyeken. Megint mások pedig újabb köztéri kamerák kihelyezésében és a fokozottabb rendőri jelenlétben vélik a megoldást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában