Szolgálat

2021.08.16. 07:00

Prevenció A segítés útjai találkozón Szombathelyen – fotók

A segítés útjai címmel szervezte meg a 34. Országos Szakmai Találkozót a Telelehumanitas Szombathelyi Mentalhygienes Egyesület.

Vas Népe

20210815 Szabó Kati a szombathelyi szolgálat vezetője vehette át a vándor szobrot Rénes Lászlótól a debreceni szolgálat vezetőjétől, Országos Lelkisegély Szolgálatok Napja, Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

– Szombathelyen kiváló együttműködés jött létre a 112-es hívásfogadó, az Áldozatsegítő Központ és civil szervezetünk, a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége között. A találkozón bővítettük az együttes munka körét – mondta elnökük, Szabó Katalin. Egy éve prevenciós munkát kezdtek gyerekekkel elérhetőségeikről, cél szerinti hívhatóságukról. A Városházán az általuk beküldött rajzok láthatók. A szombati Fő téri kitelepülésen a fenti három szervezeten kívül a kábítószerügyi egyeztető fórum és az Országos Mentőszolgálat régiós szervezete is interaktív programmal készült.

Kiemelt képünkön: Szabó Katalin, a szombathelyi szolgálat vezetője vehette át a vándorszobrot Rénes Lászlótól, a debreceni szolgálat vezetőjétől

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában