Szentgotthárd

2021.08.22. 19:00

Szeretnél ötven, vagy akár százezer forint zsebpénzt keresni egyetlen dolgozattal? Itt az alkalom!

Ehhez nem kell mást tenned, mint egy jó pályamunkát készíteni a Széll Kálmán Tanulmányi Ösztöndíj pályázat keretében.

vaol.hu

A nyertes pályázók munkáit 10 hónapon keresztül 5.000,- Ft/hó (középiskolások részére) illetve 10.000 forint/hó (főiskolások/egyetemisták részére) összeggel díjazza Szentgotthárd Város Önkormányzata.

Az ösztöndíjat megpályázhatják azok a 11. és 12. évfolyamos középiskolai tanulók, akik a helyi gimnáziumban vagy szakközépiskolában minimum 4,5-es tanulmányi átlaggal rendelkeznek, továbbá, akik – tanulmányi eredménytől függetlenül – kimagasló eredményt értek el valamely területen. Az ösztöndíj lehetőséget nyújt továbbá az államilag finanszírozott, első diplomáját szerző, 26. életévét be nem töltött, nappali tagozatos, szentgotthárdi állandó lakcímmel rendelkező, magyarországi hallgatói jogviszonyban álló főiskolai / egyetemi hallgatók elismerésére is.

A rövid témavázlat és a pályázati adatlap benyújtásának határideje: 2021. augusztus 31. (Az ösztöndíjra érdemesnek ítélt diákoknak a témavázlat alapján 2021. december 31-ig kell a dolgozatot elkészíteni a rendeletben meghatározott terjedelemmel.)

További információ: 553-044 v. 553-021-es telefonszámon vagy e-mailben a [email protected] vagy a [email protected] címen.

A részletes pályázati kiírás, a rendelet és az adatlapok ITT érhetők el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában