Frissen Vasból

2021.09.10. 21:23

Szebb környezetben fogadják a hivatali ügyfeleket Kőszegen

Szeptember 1-jétől visszaállt a megszokott ügyfélfogadási rend – komfortosabb körülmények között fogadja ügyfeleit a Városháza. Az elmaradt köztisztviselői napot is megtartották pénteken a hivatal udvarán.

Tóth Kata

Ahogy Básthy Béla polgármester fogalmazott: a Covid-időszak utáni Városháza-újranyitás ünnepe is volt a tegnapi. Szeptember 1-je óta újra a szokott rendben kereshetik fel a hivatalt az ügyfelek. Míg a járványügyi helyzet miatt korlátozni kellett az ügyfélfogadást, addig sem tétlenkedtek. Megoldódott az udvaron a szennyvíz- és a csapadékvíz-rendszer szétválasztása. Megszépültek a falak – az önkormányzat saját költségén festették újra –, és más apróbb-nagyobb újítások szolgálják az érkező ügyfelek kényelmét.

Csak néhány példa: a kapualjban a hirdetmények üveges, zárható vitrinbe kerülnek, újrafestették a kaput, és a belső udvari területen mostanra kerekesszékkel is könnyebb közlekedni. Tavaly a pandémia miatt maradt el, és az idén sem tartották meg a július 1-jei köztisztviselői napot. A nyári szabadságolások után tegnap végre össze tudtak jönni a hivatal dolgozói a megszépült udvarban. Dr. Zalán Gábor jegyző köszöntötte munkatársait. Mint mondta, nagyon jó újra maszk nélkül látni az arcokat, kötetlenül beszélgetni, és öröm, hogy méltó környezetben fogadhatják az ügyfeleket.

Kiemelt képen: Básthy Béla és Zalán Gábor köszöntötte a hivatal dolgozóit

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában