Összefogás

2021.09.01. 17:00

Szeretetvendégségre hív a megyés püspök

Dr. Székely János szeretetvendégségre hívja az egyházmegye rászorulóit az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongreszszus alkalmából.

Vas Népe

Az eucharisztikus kongreszszus eseményeihez csatlakozva, annak 0. napján, szeptember 4-én országosan kulturális programokkal kísért szeretetvendégségre hívják a családokat, időseket, rászorulókat az egyházmegyék püspökségei. Az országos összefogássá, közös vendégséggé kiteljesedő programmal a szegények felé tett közösségvállalását és szeretetét fejezi ki a katolikus egyház. A minden egyházmegyében azonos időpontban megvalósuló szeretetvendégségek egyben a világ felé tett tanúságtételek, Jézus szeretetének bemutatásával.

A Szombathelyi egyházmegye közel 700 nehéz sorsú, idős, nagycsaládos embertársunkat várja szeptember 4-én 11 órakor a szombathelyi székesegyházba, ahol dr. Székely János megyés püspök köszöntőjét követően az Ébren Álmodók együttes zenés áhítata ad lelki ráhangolódást a székesegyház előtti téren déli 12 órától kezdődő szeretetvendégségre. A terített asztalok melletti vendéglátáshoz a Koprive tamburaegyüttes muzsikája ad zenei étvágycsinálót. Az eseményre dr. Székely János megyés püspök szeretettel várja az egyházmegyéből érkező rászorulókat, időseket és családokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában