Frissen Vasból

2021.10.31. 11:30

A hét ingatlana: egy gyors téliesítés és 10 millióért saját házunk lehet Egervölgyön – fotók

Bár a munkálatok elvégzése nyilván kényelmesebb a tartós jó idő folyamán, emellett az alkalmi ajánlat mellett mi nem tudtunk kattintás nélkül elmenni. Egy szuper házikó, csodás helyen, potom pénzért: hát mi kellhet még?

vaol.hu

Fotó: Ingatlanbazár

“Vas megye, Egervölgy település hegyi részén eladó egy 43 nm-es ház. Az ingatlanhoz 780 nm telek tartozik, amin gyümölcsfák (sárgabarack, körte, alma, dió) és pár sor szőlőtőke van ültetve. Az ingatlan 2 lakószinttel rendelkezik. A földszinten található a fürdő, a konyhasarok, és egy szoba, az emeleten plusz egy szoba és egy előszoba kapott helyet.

A házat 1998-ban teljesen felújították, ma ennek az eredményét láthatjuk. Víz, és villany be van vezetve, fűtés jelenleg olajradiátorral, és villanypanellel működik, de lehetőség van akár cserépkályhát is rakni, ugyanis a kémény ki van építve hozzá. Jelen állapotában egész éves lakhatásra nem alkalmas, de téliesítés után ez sem jelenthet akadályt. A ház alatt tágas garázs, és pince lett kialakítva. A falu központ gyalog akár 3 percen belül elérhető. Ár-érték arányban nagyon jó választás ez az ingatlan. Bútorozva, akár azonnali költözéssel! [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában