Művészet

2021.10.14. 07:00

Máltaiak jubileumi estje az MMIK-ban

Október 15-én, pénteken 18.30-kor kezdődik a mindig telt házat vonzó máltai est a Megyei Művelődési és Ifjúsági Központban.

Némethy Mária

20211008 Szombathely 30 év a szeretet útján - A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Szombathelyi Csoportjának három évtizedéről nyílt fotókiállítás az MMIK-ban. Fotó: Cseh Gábor CSG Vas Népe

Fotó: Cseh Gábor

Eddig gyerekek javára gyűjtöttek pénzadományokat, a Kárpát-medence összes országában élő magyar vagy fogyatékkal élő gyermekek javára, de segítették a vörösiszap-katasztrófa áldozatait is. Többnyire gyerekek adtak műsort. Ez az est viszont más lesz. 30 éves lett a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Szombathelyi Csoportja, és úgy döntöttek, profi zenészek, előadó- és színművészek, az Ungaresca és a Westside TSE táncosai lépnek fel a jubileumi jótékonysági esten. Az érdeklődők a Benkő Sándor által rendezett fotókiállítást is megtekinthetik, ez a máltaiak eltelt harminc évének történelmét dokumentálja.

Kiemelt képünkön: A Benkő Sándor rendezte fotókiállítás is megtekinthető

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában