Ünnepség

2021.10.20. 07:00

Polgárőröket tüntettek ki – Vasiak a díjazottak között

Október 23-a alkalmából ünnepséget tartott az Országos Polgárőr Szövetség. Vasiak a díjazottak között.

Vas Népe

Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: OPSZ/SJ

Vezetőként a polgárőrség szervezésében, társadalmi elismerésében és a bűnmegelőzés eredményeinek elérésében tanúsított kimagasló tevékenységéért az Országos Polgárőr Szövetség Elnöksége Szent László-érem kitüntetést adományozott Bedi Ákosnak, a Vas Megyei Polgárőr Szövetség elnökének. Példamutató tevékenységéért, eredményes, áldozatkész munkája elismeréséül 2021-ben az Év polgárőre kitüntetésben részesült Kiss Péter tűzoltó alezredes, a Claudius Polgárőr Egyesület tagja, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség munkatársa, a Vas Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége általános elnökhelyettese.

A Polgárőrség Sajtódíját Péntek Róbert, a Vas Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége sajtóreferense vehette át. A hatékony közterületi polgárőrszolgálatban végzett tevékenysége elismeréséül az Év polgárőr egyesülete kitüntetést kapta a Vépi Polgárőr Egyesület és az Olaszfai Polgárőr Egyesület. Az OPSZ elnöke dicséretben és jutalomban részesítette Méhesné Kerekes Ildikót, a Csepreg Közbiztonságáért Polgárőr és Bajtársi Egyesület tagját és Antal Csabát, a Gyöngyöshermán-Szentkirályi Polgárőrség tagját.

A polgárőrséggel végzett kiemelkedő együttműködése elismeréseként az Év polgárőr pedagógusa kitüntetést vehette át Sátory Károly, a Klapka György Lovas Polgárőr és Hagyományőrző Egyesület elnöke.

Kiemelt képünkön: Bedi Ákos (balra) átveszi a Szent László-érmet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában