87-es út

2021.10.18. 13:00

Még várni kell az útszéli csíkra

Továbbra sem tudni, hogy hogy felfestik-e a 87-es út szélét jelző fehér csíkot, de a szélességjelző oszlopok sokat segítenek a Közút szerint.

Budai Dávid

Közel egy éve írtuk meg a Magyar Közút NZrt-nek azt az olvasói panaszt, amely a 87-es főút úttest szélét jelző vonalának felfestését hiányolja, mivel többek szerint nem látni jól, meddig tart az út. Akkor azt a választ kaptuk, hogy jövőre április és október között ütemezett terv szerint folytatják a burkolatfestést. A 87-esen azonban továbbra sincs felfestve az úttest szélét jelző vonal, így újra elküldtük kérdéseinket.

Ezúttal azt a választ kaptuk, hogy a rendelkezésre álló forrásokból idén a megye főúthálózatának és a mellékúthálózat kiemeltebb, nagyobb forgalommal rendelkező útszakaszainak terelővonalai újulhattak meg. A 87-es főút érintett szakaszán – addig is, amíg nem készül el a festés – nagymértékben segítik a kihelyezett vezető oszlopok (szélességjelzők) a burkolatszél láthatóságát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában