Vasi Prima Díj: voksoljanak az Önöknek szimpatikus jelöltre!

Már lehet szavazni a Prima-jelöltekre: péntek 10 órától november 24., szerda 14 óráig várjuk olvasóink szavazatait a 2021-es Vasi Prima Díj közönségdíjasára és az Ifjúsági Prima Díj jejöltjeire.

VN

Egyre közeledik november 26., a Prima gála időpontja. A Vas Népében már megismerhették a 2021-es Vasi Prima Díj tíz jelöltjét, és vaol.hu-n is elérhetők a bemutatkozások. A jelöltek közül a Prima közönségdíjasára az újságban megjelenő szavazószelvényen és az online felületünkön is lehet voksolni, az Ifjúsági Prima Díj jelöltjeire csak a vaol.hu-n. A szavazószelvényeket november 12., péntektől november 19-éig közöljük az újságban, azokat ki kell vágni, és postai úton eljuttatni szerkesztőségünkbe (9700 Szombathely, Széll Kálmán utca 40.). A szelvényeket november 19-éig postai úton is fel lehet adni, személyesen a szerkesztőségben vagy az ügyfélszolgálati irodákban pedig november 24-én 14 óráig lehet leadni.

A három, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Vas Megyei Szervezete által odaítélt Prima díjat, az olvasóink által megszavazott Prima közönségdíjat és az Ifjúsági Prima Díjat november 26-án adják át a Weöres Sándor Színházban, ahol kihirdetik majd a 2021. év Megyei Vállalkozója, a 2021. év Vállalkozója és a Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díj nyerteseit is.

Minden információ és a jelöltek bemutatása ITT!

Szavazások:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/prima-dij-a-megye-legjobbjainak-szavazzon-ki-legyen-vas-megye-ifjusagi-kulondijasa-5465561/

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/prima-dij-a-megye-legjobbjainak-szavazzon-ki-legyen-vas-megye-kozonsegdijasa-5465549/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában