Magyar falu program

2022.01.15. 18:48

Fontos útszakasz újult meg Nemeskeresztúron

Újabb megvalósult beruházásnak örülhet a falu lakossága. Nemeskeresztúron szombaton adták át a felújított Árpád utcát.

Polgár Patrícia

A szalagot Marton Ferenc, a Vas Megyei Közgyűlés alelnöke (középen), V. Németh Zsolt országgyűlési képviselő (jobbról) és Zömbik János polgármester (balról) vágták át a felújított utcában

Fotó: © Szendi Péter

Több száz méteres útszakasz újulhatott meg kormányzati támogatással a közelmúltban Nemeskeresztúron. V. Németh Zsolt miniszteri biztos, a térség országgyűlési képviselője a szombati átadón elmondta: Nemeskeresztúr élhetőségét mi sem bizonyítja jobban, hogy egyre csak növekszik a lakosságszáma. - Ez is azt támasztja alá, hogy a Magyar Falu Programban megfogalmazott elképzelések a magyar vidékpolitikáról beváltak – jegyezte meg a képviselő.

Forrás: © Szendi Péter

Szavaihoz Zömbik János polgármester hozzátette: nagy szükség volt az Árpád utca felújítására, hiszen az út elhelyezkedése miatt rendkívül forgalmas: ez vezet a Petőfi utca, a Dózsa utca, a temető, a templom és a sportpálya felé is. Mindemellett megjegyezte, hogy egy ilyen kicsi település életében minden megvalósult beruházás egy hatalmas lépés – ezek megvalósításáért köszönetet mondott az országgyűlési képviselőnek, valamint Marton Ferencnek, a Vas Megyei Közgyűlés alelnökének.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában