Háború Ukrajnában

2022.02.28. 09:10

Hende Csaba: példaértékű a szombathelyiek és a Pinka-menti emberek segítőszándéka - frissítve

Mi nem először fogunk össze a Kárpátaljai magyarokért! - írta közösségi oldalán Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője.

vaol.hu

Forrás: Hende Csaba facebook oldala

Eschenauer Ilona asszony behozta nagylelkű adományát a háborús menekültek javára indított gyűjtésünkhöz a szombathelyi Fidesz irodába. A környék falvaiban is több helyen gyűjtenek, amiért köszönet illet minden adakozót. Az adományokat hamarosan eljuttatjuk a magyar-ukrán határ térségébe - számolt be közösségi oldalán Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője.

 

 

Példás összefogás

 

Mi nem először fogunk össze a Kárpátaljai magyarokért!  Nehéz időket élünk! Példaértékű a szombathelyiek és a Pinka-menti emberek segítőszándéka - olvasható Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselőjének korábbi bejegyzésében.

Gyűlnek az adományokForrás: Hende Csaba facebook oldala

A háború áldozatainak megsegítésére adományaikat Szombathelyen a Fidesz irodába, a falvakban pedig a Polgármesterek által meghirdetett időpontokban a Polgármesteri Hivatalokba, Művelődési házakba vigyék.

 

Mi nem először fogunk össze a Kárpátaljai magyarokért! Most segítsünk minden bajba jutott emberen! Minden kicsi segítség naggyá válik, ha azt együtt, közösen tesszük!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában