Diplomaosztó

2022.02.23. 15:00

Hetvenöt Vas megyei fiatal vehette át diplomáját a Széchenyi István Egyetemen

A győri Széchenyi István Egyetem kilenc karán összesen 719-en szereztek diplomát a téli záróvizsga-időszakban alapképzési, mesterképzési, felsőoktatási szakképzés, illetve osztatlan képzési szinteken. Vas megyéből 75 hallgató vehette át oklevelét.

vaol.hu

Frissdiplomások eskütétele a Széchenyi István Egyetem jogi karának diplomaátadó ünnepségén.

Forrás: Horváth Márton

A győri Széchenyi István Egyetemen a téli záróvizsga-időszakot követően több mint hétszáz frissdiplomás kapta kézhez oklevelét. A végzettek gyakorlatorientált képzéseken a legkorszerűbb tudást szerezhették meg. Tanulmányaik végén értékes diplomával gazdagodtak, amelynek segítségével kedvező kilátásokkal helyezkedhetnek el a munkaerőpiacon.

 

A Vas megyei hallgatók körében a legnépszerűbb karok között szerepel az Audi Hungaria Járműmérnöki Kar, amelyen 12, illetve a Gépészmérnöki, Informatikai és Villamosmérnöki Kar, amelyen 20 vasi fiatal szerzett diplomát. A megyéből azonban legtöbben, szám szerint 22-en a Kautz Gyula Gazdaságtudományi Karon végeztek. Ez utóbbi kar diplomaátadóján dr. Papp Ilona dékán úgy fogalmazott, hogy a Széchenyi- egyetemet mindig a jövőbemutató gondolkodás jellemezte, az intézmény folyamatosan gyarapszik, jelenleg is több meghatározó fejlesztés zajlik. Hozzáfűzte: a végzettek valódi piacképes kompetenciákat szerezhettek, az egyetem hasznos tudással segítette jövőbeni sikerességüket.

 

 Következő gondolata pedig a Vas megyei frissdiplomásoknak is útravalóul szolgálhat: „Mi adtuk az alapokat, most már önökön a sor, hogy erre építve megvalósítsák álmaikat”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában