Rendőri intézkedés

2022.02.15. 14:26

Rengeteg szabálytalanságot találtak a rendőrök Vas megye útjain az akciójuk során

Az akció ideje alatt a rendőrök százharminckettő tehergépjárművet és autóbuszt ellenőriztek.

vaol.hu

Forrás: VN-archív

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság hivatalos közleményben arról tájékoztatta lapunkat, hogy fokozott közlekedésrendészeti akciót tartottak a Vas megyei egyenruhások is az elmúlt héten, melynek során ezúttal elsősorban az autóbuszokat és a tehergépkocsikat ellenőrizték. Az ellenőrzött járműveknél harminckilenc alkalommal állapítottak meg a rendőrök jogsértést.

 

A passzív biztonsági eszközökkel kapcsolatos szabályszegések miatt tizenkettő alkalommal, a rakománybiztonság szabályainak megsértésével összefüggésben egy esetben kellett intézkedniük. Munkatársaink három sofőrrel szemben állapítottak meg jogsértést a járművezetői okmányokkal kapcsolatban, valamint négy jármű esetében találtak műszaki hiányosságokat. 

 

A gépkocsivezetők ellenőrzése során egy esetben merült fel szeszes ital fogyasztásának gyanúja, öt jármű vezetője túllépte a megengedett legnagyobb sebességet, tizenhárom járművezetővel szemben pedig egyéb szabályszegések miatt intézkedtek a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában