Összenő, ami összetartozik

2022.03.21. 10:40

Fidesz: pont Szuhai Viktor bukott le hamis vagyonnyilatkozattal

Úgy tűnik, a baloldal gátlástalanságának nincs határa Szombathelyen. Mint ismert, a Gyurcsány Ferenc, Czeglédy Csaba, Márki-Zay Péter hármas szövetségesei naponta hazudoznak Hende Csaba vagyonnyilatkozata ügyében, ami miatt a bíróság előtt kell felelniük. Bár azt a látszatot akarják kelteni, hogy valami nincs rendben, a napnál is világosabb, hogy minden törvényesen és etikusan zajlott.

vaol.hu

Illusztráció!

Forrás: VN-archív

Amikor már azt hinnénk, hogy nincs lejjebb, a bukott baloldal ismét bizonyítja, hogy mindig lehet fokozni. A minap Szuhai Viktor, Gyurcsány Ferenc pártjának szombathelyi vezetője is beleállt Hende Csaba vagyonnyilatkozatába. Az a Szuhai Viktor, akiről korábban kiderült, hogy a saját agyonnyilatkozatában valóban eltitkolta szlovák cégét és ezt ő maga ismerte be. Az a Szuhai Viktor, aki a Czeglédy Csabához köthető zavaros hátterű iskolaszövetkezet bizniszben is részt vett. (Szövetségesét Czeglédyt bűnszervezetben elkövetett 6 milliárd forintos adócsalással és hamisítással vádolják) Az a Szuhai Viktor, aki nyelvismeret nélkül lett a város külkapcsolati tanácsnoka. Az a Szuhai Viktor, akit senki nem választott meg, mégis évi több millió forint közpénzt vesz fel kétes értékű munkájáért. Az a Szuhai Viktor, aki korábban a szombathelyi közgyűlésen arról beszélt, hogy nem probléma a bevándorlás, mert így színesebb lesz a város összetétele.


Látható, hogy összenő, ami összetartozik. A főnök Gyurcsány Ferenc, az össze-vissza beszélő kirakatembere, Márki-Zay Péter, a csalásért és hamisításért elítélt Czeglédy Csaba, és aktuális magyarhangja, a vagyonnyilatkozattal trükköző, bevándorláspárti Szuhai Viktor.
 


Emlékezzünk erre április 3-án! - olvasható Illés Károly, a Fidesz-KDNP frakcióvezetőjének közleményében.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában