Fontos információk!

2022.03.19. 09:00

Ki nem kapta kézhez a horgászkártyáját? - Vas megyében csaknem nyolcvan pecás nem vette át

A kézbesített, de át nem vett horgászkártyák tulajdonosainak jelentkezését várja a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége. Az okmányokat ugyanis az országos szövetség összegyűjtötte, és ismét elküldte – ezúttal a szervezet vaskeresztesi irodájában átvehetők.

VN

A kártyák a vaskeresztesi irodában átvehetők

Fotó: Shutterstock

A mai napig több mint hétszázezer Magyar Horgászkártyát regisztráltak az adminisztrációs pontokon, ezekhez a horgászkártyák nagy részét már le is gyártották, és ajánlott levélként többnyire el is jutottak tulajdonosaikhoz. 

 

Olyan esetekben, ha a horgász vagy az ügyintéző rossz címet adott meg, a címzett elköltözött, a postás a címet nem tudta azonosítani, az értesítő kiállítását követő tíz napon belül nem kereste a horgász a küldeményt postán, vagy az értesítőt sem kapta kézhez, a leveleket viszszaküldték a MOHOSZ-székházba. A kártyákat a horgászok kézbesítési címe szerint legközelebbi szövetségi irodák részére eljuttatták. 

 

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége irodájában jelenleg 77 kikézbesített, de át nem vett horgászkártya várja tulajdonosát. Részletes lista és elérhetőségek ITT találhatók>>

 

A lista szerint a legtöbb át nem vett horgászkártya tulajdonosa szombathelyi, de vannak közöttük körmendi, nárai, kenézi, rumi, újkéri, sorkifaludi lakcímmel rendelkezők is. Ha valaki legalább két hónappal ezelőtt regisztrált a horgászkártyára, de még nem kapta kézhez jogosítványát, az feltétlenül érdeklődjön annak átvételi lehetőségéről az alábbi telefonszámok valamelyikén: +36 70 3399 703; +36 94 506 835

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában