Mindig újít valamit a zenekar

2022.04.21. 15:00

Az új dalukhoz pörgős, vidám klipet forgat az Ocho Macho – Vasárnap indulnak Barcelonába a srácok - fotók

Új dallal jelentkezik az Ocho Macho zenekar. A srácok vasárnap repülnek Barcelonába, hogy leforgathassák a hozzá tartozó videóklipet.

Horváth László

Forrás: Magneoton

Mozgalmas időszak a tavaszi az Ocho Macho háza táján. - Stúdiózunk, forgatunk, mindent is csinálunk – mondja viccesen Kirchknopf Gergő, akit annak kapcsán kerestünk fel, hogy új dallal lepték meg a rajongókat.

- A zeneszám a Futballárium Barcelona címet kapta – folytatja az énekes. A dal hangulata, a hangszerelés is az első Ocho Macho albumot idézni. A remélhetőleg mögöttünk hagyott kovid időszak után igyekeztünk egy igazán pörgős, vidám dalt összehozni, amelyben ismét fontos szerepet kap a trombita.

Gergő szombaton látható lesz a Duna Televízión, Csináljuk a fesztivált című műsorában. Aznap este Sopronban koncerteznek, majd másnap indulnak is Barcelonába, ahol leforgatják az új videóklipet.

 

A srácok márciusban már jártak ebben a városban, ahol nem mellesleg a nagy példaképük Manu Chao is él. Megnézték a helyszíneket, elintézték a szükséges engedélyeket. Az időpontot is úgy választották meg, hogy otthon játsszon a Barcelona…

A készülő klipről megtudtuk: feltűnik majd benne a magyarok üzemeltette Futballárium, de lesz tengerpart, megcsillanó napfény, vidám hangulat. Igazi Ocho Macho-s életérzés elevenedik meg, amelyre bárki táncolhat majd. A videóban nem egy klasszikus útifilmet szeretnének összeállítani, hanem egy olyan klipet, amelyet nézve az ember kicsit kiszakadhat a mindennapokból.

Amit végeztek a forgatással, ismét a koncertezésé lesz a főszerep. A naptár már jónéhány helyszínt tartalmaz. Emellett a srácok – a kiadó jóvoltából – hamarosan ismét a stúdióba vonulnak, hogy további új dalokat vehessenek fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában