Workshop

2022.04.28. 15:00

Várják a diákokat - Az MCC szakmai napja pedagógusoknak Szombathelyen

Szakmai napot tartottak szerdán az MCC Képzési Központban általános és középiskolás pedagógusok, intézményvezetők számára A jóból egy jó nagy kanállal címmel. Elhangzott: várják az általános és középiskolás diákokat az MCC tehetségprogramjába.

Hartyányi Gabriella

Retteginé Böröcz Katalin: felkeressük az iskolákat

Forrás: Cseh Gábor

Az ifjúság stratégiái az élménykereséstől az önérvényesítésig workshop előadója Székely Levente, az Ifjúságkutató Intézet igazgatója volt, aki a fiatalok továbbtanulását, karriertervezését helyezte fókuszba. Az előadó statisztikák és kutatási adatok alapján magyarázta el, hogyan látja a középiskolás korosztályt, beleértve a 15–19 évesek viselkdési és fogyasztási szokásait. A munkába bevonta a pedagógusokat is, akik mobiltelefonjukkal adhattak választ az előadói kérdésekre. 

Retteginé Böröcz Katalin, a Mathias Corvinus Collegium Alapítvány képviselet-vezetője felhívást tett közzé. Mint mondta, várják a diákokat a megyéből az MCC tehetségprogramjába, rövidesen felkeresik az iskolákat. – A negyedikes gyerekeknek és szüleiknek is bemutatjuk programunkat, ahova 25 gyerek kerülhet be. A középiskolásokat is szeretnénk megszólítani, az ő esetükben nincs létszámkorlátozás. Aki jelentkezik a honlapunkon – www. mcc.hu –, és megoldja a vizsgafeladatot, azt fel is tudjuk venni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában