Elhanyagolják a területet

2022.05.05. 16:13

Illés Károly: A Mártírok tere is többet érdemel

A Mártírok tere elhanyagoltságára hívta fel a figyelmet csütörtöki Facebook-bejegyzésével Illés Károly frakcióvezető (Fidesz-KDNP).

VN

Forrás: Facebook/Illés Károly

Ismeretes,a baloldali városvezetés  2022-ben 600 millió forintot különített el az önkormányzat költségvetésében a Szompark Kft. számára annak érdekében, hogy idén rendezettek legyenek Szombathely zöldterületei, parkjai. A cég közösségi oldalát a közelmúltban "újraindították", és azon éppen a napokban osztottak meg képeket a virágosított Fő térről, mellé pedig azt írták: "Szépül a belváros..."

Nem tudjuk, hogy erre reagált-e a fideszes frakcióvezető, Illés Károly, mindenesetre a Fő tértől egy-kétszáz méterre fekvő Mártírok teréről lehangoló fotókat osztott meg közösségi oldalán csütörtökön. Kutyapiszok az úttesten, mély kátyú az út közepén, és ahol maradt még fű, ott az húsz centiméternél már magasabb - ez is látszódik a képeken.

 A fideszes politikus bejegyzéséhez néhány óra alatt jó pár hozzászólás érkezett: így az egyik kommentelő a Minerváról osztott meg fotót, s mellé azt írta: "Minerva... idén eddig 0 fűnyírás." 

Egy másik hozzászóló azt közölte: "(...) végülis választási ígéret volt az is, hogy növelik a zöld területek nagyságát.... de hogy így, az vicc".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában