Köszönet a polgároknak

2022.05.27. 10:52

Milyen a bűnügyi helyzet és a közbiztonság a megyében - Rendőrfőkapitányi beszámoló

Dr. Tiborcz János r. vezérőrnagy, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2022. május 27-én számolt be Vas megye 2021. évi bűnügyi és közbiztonsági helyzetének alakulásáról.

police.hu

Forrás: police.hu

Főkapitány úr beszámolt arról, hogy Vas megye továbbra is az ország bűnügyileg legkevésbé fertőzött területei közé tartozik. Az országosan regisztrált jogsértések mindössze 2,4 %-a történt a megyében. Elmondta, hogy a 2021. évben a közterületi jelenlét mértékét legnagyobb arányban a koronavírus-világjárvány és az ahhoz kapcsolódó feladatok befolyásolták, valamint a migráció mértéke is jelentősen nőtt az elmúlt évben - írja a police.hu

A Vas Megyei Közgyűlés megköszönte a Vas megyei rendőrök munkáját, majd ellenszavazat és tartózkodás nélkül, egyhangúlag elfogadta a főkapitányi beszámolót.

Főkapitány úr megköszönte a megyei testület és a helyi önkormányzatok eddigi támogatását. Az elért eredményeket értékelve pedig köszönetét fejezte ki a lakosság túlnyomó többségének jogkövető, törvénytisztelő magatartásáért.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában