Kibővült a játszótér

2022.06.29. 07:00

Vakációköszöntő nap, játszótér átadóval Vasegerszegen

Vakációköszöntő napot szervezett az önkormányzat a gyerekeknek szombaton. Ez alkalomból adták át a település megújult, kibővített játszóterét is.

Vas Népe

Ágh Péter és Németh József – a háttérben a játszótér

Forrás: OT

Zene, tűzoltóautó, habparti, légvár, ügyességi játékok, palacsinta várta Vasegerszeg kis lakóit a vakáció kezdetére időzített gyermeknapon. A lurkók birtokba vették a megújult játszóteret is. Németh József polgármester elmondta: több mint 4,6 millió forintot nyert az önkormányzat a Magyar falu programban a már meglévő eszközök felújítására és újak beszerzésére. Lefestették a pihenőpadokat és újakat is telepítettek melléjük: hármat a klasszikus fazonból, illetve egy fedeleset asztallal. A játékok sora pedig fészekhintával, napvitorlával ellátott homokozóval, kisvonattal, babaházzal, mérleghintával bővült. Ellátogatott a megújult játszótérre Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője is. – Vasegerszeg érdekében az elmúlt években számos komoly kormányzati támogatás született, amelyek hozzájárultak a falu gyarapodásához. Példaként említhető az önkormányzati ingatlanok fejlesztése vagy éppen a falubusz beszerzése. A játszótérre kapott forrás is ebbe a sorba illeszkedik, a gyerekek és szüleik örömére. Köszönöm a település érdekében a közös munkát a vasegerszegieknek és polgármester úrnak – fogalmazott az átadó alkalmából a képviselő. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában