Labdarúgás

2022.07.03. 10:59

Eltörött a Haladás futballistájának bokája

A Szombathelyi Haladás középpályása a legfrissebb vizsgálatok alapján külső bokatörést és szárkapoccsonttörést szenvedett az ausztriai edzőmérkőzésen.

Pum András

Vanja Zvekanov

Mint arról szombaton beszámoltunk, a Kapfenberg-Szombathelyi Haladás felkészülési mérkőzés 57. percében a vasiak nyáron igazolt szerb-magyar, korábbi U21-es válogatott középpályása, Vanja Zvekanov egy felugrást követően olyan szerencsétlenük ért földet, hogy súlyosan megsérült a bal bokája, a kiérkező mentő személyzete a pályán infúzióra kötötte és el is altatta - és bruck-i kórházba szállította. 

Nos, mint azt vasárnap délelőtt megtudtuk - az első diagnózis szerint legalábbis - Zvekanov külső bokatörést és szárkapoccsonttörést szenvedett - ám ez még nem pontos diagnózis, hiszen a játékos bokája egyelőre jócskán meg van duzzadva, így nem egyszerű az orvosoknak pontos véleményt mondania. De az biztos, hogy műtét vár rá, amelyet a síbalesetek miatt a végtagsérülésekre is specializálódott brucki-i kórházban végeznek el. 

Séllei Árpád a klub nevében ezúton is jobbulást kíván a futballistának, nagyon sajnáljuk sérülését, Vanja egyébként a legmagasabban kvalifikált nyári szerzeményünk. Az ügyvezető mindenkit megnyugtatott: a Haladás futballistája a lehető legjobb kezekben van Ausztriában, már csak azért is, mert a kórházban dolgozik egy szombathelyi orvos is, aki külön is odafigyel a játékosra. 
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában