16 napirendi pont

2022.07.04. 14:01

Térítési díjak emelése és közművelődési koncepció - Összeült Celldömölk képviselő-testülete

Megtartotta soros ülését a város képviselő-testülete június utolsó csütörtökén. Összesen 16 napirendi pontot tárgyaltak, köztük polgármesteri, intézményi és hatósági beszámolókat is meghallgattak és elfogadtak. 

Vas Népe

A testület elfogadta továbbá a város közművelődési koncepcióját, amelynek elsődleges célja a kulturális szolgáltatások színvonalának fenntartása és azok együttműködése. Döntöttek a helyijáratos közszolgáltatás további működéséről, közterület elnevezésről, valamint a térítési díjak emeléséről. Napirendre került a Szív pince melletti területre telepített szőlő és gyümölcsös gondozási kérdése is. Egyéb jelentkező hiányában arról határozott a testület, hogy az év végig a Városgondnokságot bízza meg a feladattal.  

Zárt ülésen három napirendi pontot tárgyaltak a képviselők, többek között az augusztus 20-i kitüntetési javaslatot. A következő képviselő-testületi ülés várhatóan augusztus végén, szeptember elején lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában