Ezt jó, ha tudod!

2022.08.27. 12:25

Hétfőtől szakaszos útlezárás lesz a Liget utcában Szombathelyen - A felújítás végéig lezárva marad az Aranypatak-hidja

vaol.hu

Forrás: Pixabay

A SZOVA Nonprofit Zrt. lapunkhoz eljuttatott közleményében arról tájékoztat, hogy a Liget utcai Aranypatak-híd előtt az új fekvőrendőrök aszfaltozása elkészült, az aszfaltfestésre a tervek szerint – az időjárási viszonyok függvényében – jövő hét elején kerül sor. Az érintett szakaszon 30-as sebességkorlátozás van érvényben. Felhívjuk az autóvezetők figyelmét, hogy a szabályok betartásával, körültekintően közelítsék meg a hidat.

A munkálatok jövő héten a szerkezeti csavarok cseréivel folytatódnak. Az iskolakezdés miatt várhatóan az eddigieknél is nagyobb forgalom bonyolódik le a Dolgozók útja, Rohonci út, Liget utca környékén, ezért a SZOVA Nonprofit Zrt. a városvezetéssel egyeztetve azt a konszenzusos döntést hozta, hogy 2022. augusztus 29-étől, hétfőtől, a felújítás végéig szakaszosan, reggel 8:00 és délután 14:00óra között zárja le a hidat a forgalom elől, tehát a munkafolyamatok sem állnak meg, és a kora reggeli, valamint a délutáni időszakban a lakosság is zavartalanul használhatja az Aranypatak-hidat.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában