Nyilvános felszólítás

2022.09.02. 11:53

Hende Csaba: "Ez már a hazugság magasiskolája"

Dr. Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője nyilvánosan szólította fel Nemény András polgármestert: jelölje meg, ki volt annak a hamis hírnek a forrása, hogy a kórházzal szembeni parkoló ügyében érintett vállalkozó az ő kampányát segítette.

Cseh-Egyed Bernadett

Forrás: Cseh Gábor

Mint ismeretes, november óta húzódik a régi strand területére tervezett parkoló ügye. Csütörtökön reggel Nemény András polgármester közösségi oldalán posztolta: „A kórházzal szemben pedig saját területen, saját forrásból, városi céggel megépítünk 46 parkolót várhatóan még az idén. Hende Csaba pedig csak egyeztessen tovább a kampányát támogató vállalkozóval.”  

Hende Csabal beszélt arról is, Nemény András köztudottan hadilábon áll az igazmondással. Egyúttal közölte: ha a polgármester megnevezi a hamis hír forrásátv, akkor az illetővel szemben bírósági elégtételt vesz. Ha Nemény András nem nevezi meg a forrást, akkor vele szemben fog eljárni. - Tűrhetetlen a hazugságnak ez a magasiskolája. Próbálják úgy beállítani a történetet, mintha nem ők mutyiztak volna – húzta alá Hende Csaba. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában