Világ Gyalogló Hónap

2022.10.13. 18:15

A lelkes nagy gyaloglás Répcelakon

Ahogyan már két korábbi alkalommal, úgy a Világ Gyalogló Hónap idei megmozdulásához is csatlakozott a Répcelaki Barangolók nordic walking csapata – nyolc kilométert tettek meg a lelkes csatlakozókkal közösen.

Polgár Patrícia

Forrás: VN/Winkler Krisztina

Gyönyörű időben tartották meg a Világ Gyalogló Hónap répcelaki rendezvényét. A Balassa-Bognár Szilvia vezette Répcelaki Barangolók nordic walking csapata szombaton kora délutánra hirdette meg a gyülekezőt a művelődési ház elé. A regisztrációt követően a résztvevők Boros-Horváth Bianka vezetésével melegíthettek be a Radó téren, majd nekivágtak a nagyjából nyolc kilométeres távnak. Azok, akik a táv teljesítésére nem mertek vállalkozni, egy négy kilométeres útvonalat járhattak be. A szervezők energiaszeletet és ásványvizet kínáltak minden résztvevő számára útravalóként, illetve mindenkinek kedveskedtek egy apró meglepetéssel is: a gyaloglók nyakba akasztós kulcstartót kaptak ajándékba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában