Akad dolguk a szakembereknek

2022.10.30. 13:41

Csőtörés itt, csőtörés ott – Szombathely több utcájában nincs meleg víz

VN

Forrás: vaol.hu

Frissítés:

17.00

A Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft. hivatalos közösségi oldalán tájékoztatott a meghibásodások részleteiről.

- A városban több helyen észleltek szolgáltatás-kiesést kollégáink. Jelenleg a belváros több pontján távvezeték-lyukadás elhárításán dolgoznak szakembereink. A hibákat feltártuk, az elhárítás folyamatban van, a mai napon visszaadjuk a szolgáltatást, amennyiben az műszakilag is biztosítható lesz. Ez esetben a szolgáltatás kizárólag átmenetileg, rövid időre eshet ki a következő egy-két nap során, a hiba végleges elhárítása idejére. Az oladi városrészen a távvezeték egy ponton lyukadt ki, de itt a szolgáltatást továbbra is biztosítjuk.

Felhasználóink türelmét és megértését köszönjük, kollégáink folyamatosan dolgoznak annak érdekében, hogy a szolgáltatás kiesésével járó kellemetlenség mielőbb megszűnjön - áll a bejegyzésben. 

Korábban írtuk:

Szombathely több pontján is akad dolguk jelenleg a távhőszolgáltató szakembereinek: órák óta dolgoznak a Petőfi Sándor utca és a Magyar László utca kereszteződésénél. Azóta pedig újabb csőtörésről kaptunk hírt: információnk szerint a Kassák Lajos utcában sincs meleg víz.

Próbáltuk kideríteni, milyen hibát hárítanak el szerelőik, de nem sikerült megtudnunk. Amint választ kapunk kérdéseinkre, megosztjuk olvasóinkkal. Addig is: aki tudja, megírhatja nekünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában