Micsoda hangulat

2022.10.30. 13:05

Hazai sztárfellépők koncerteztek Szombathelyen - Ilyen volt a Westival a sportházban - videó

Péntek este tartották a Westival elnevezésű koncertsorozatot az Agorában. Ott voltunk a rendezvényen.

Bege Botond

Forrás: Bege Botond

A rendezvényen fellépett, az ALTEREGO, a Valmar zenekar, Azahriah és a BSW is. A koncertek között Dj-k zenéltek és vitték tovább az előző fellépő után hagyott jó hangulatot.

Megtudtuk, az esemény telt házas volt, összesen 1350-en voltak kíváncsiak a fellépőkre. Bíró Gábor, a szervező csapat vezetője elmondta: a 15-35 éves korosztály volt a fő célközönség, de voltak ennél idősebbek és fiatalabbak is.

Hozzátette: A Valmar-os srácok a hónap legjobb rendezvényének aposztrofálták az eseményt. AZAHRIAH mögött nagyon komoly menedzsment van, részükről már egy „..köszönjük a fellépést minden rendben volt..” üzenet is nagyon sokat jelent számunkra, mert nagyon komoly kritériumoknak kell megfelelni az ő esetükben: étel, ital cathering, technikai rider. A BSW tagjai pedig csak különös esetben húznak rá a fellépési időre, most ráhúztak.

Hagyományőrző szándékkal teremtettük a „WESTIVAL” márkát. Elsőre ez rendben volt, mivel telt házas volt az esemény. Viszont szeretnénk tovább fejlődni, már készülünk a jövő évre, eddig három ehhez hasonló rendezvény terveztünk – mesélte lapunknak a szervező.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában