Táncverseny

2022.10.23. 14:02

Videó, fotók - Hét arany, öt ezüst, három bronz a szombathelyi táncversenyen

A szombati ISIS Dance Open KES PUB Kupa ragyogó eredményeket hozott a LORIGO TSE táncosai számára. A versenynapon a szombathelyi egyesület táncosai összesen 7 aranyat, 5 ezüstöt és 3 bronzérmet szereztek.

TJ

Fotó: © Cseh Gábor

A LORIGO TSE megalakulása óta rendezi a hagyományos őszi ISIS DANCE OPEN táncversenyt, amely kezdetben Magyar Bajnokságoknak, majd nemzetközi versenyeknek, az elmúlt 10 évben pedig a 10 tánc ranglista versenyeknek ad otthont. A helyszín, az AGORA Művelődési és Sportház és a szervezés színvonala biztosította a táncosoknak az igazi nagy versenyekhez méltó hangulatot, eleganciát. 
A maratoni versenynap klubközi versenyekkel kezdődött, ahol standard és latin táncokban mérték össze a tudásukat a táncosok a gyermek korosztálytól kezdve a felnőttekig. Huszonnyolc kategóriában avattak bajnokot szombaton. Este Magyarország legjobb 10 táncosai találkoztak. Szenzációs teljesítménnyel a még ifjúsági korosztályú Kovács Ádám-Faludi Eliza páros, a LORIGO TSE táncosai ezüstérmet szereztek a Felnőtt-Ifjúsági 10 tánc ranglistán.

 
A Seniorok szintén 10 tánc ranglistán mérték össze tudásukat, míg a junioroknak latin ranglistás versenyük volt, ahol 17 párosból döntőbe jutott, és a 6. helyet szerezte meg a Lepsényi Gábor-Faludi Olívia kettős, szintén a LORIGO TSE színeiben
A kiemelt versenyen a 10 Tánc ranglistán középdöntőbe jutott még két LORIGO-s pár: Tóth András és Rozmán Vivien a 9. helyen végeztek, a Tóth Zoltán-Balogh Anna páros pedig tizedik lett.  


Eredmények a ranglistákon:

Felnőtt-Ifjúsági 10 Tánc ranglista:
1. Rónyai Zoltán-Busa Dóra            Silver TSE
2. Kovács Ádám-Faludi Eliza           Lorigo TSE
3. Patkós Máté- Sulyán Lilla             Spirit TSE

Junior Latin ranglista:
1.Kosztolányi Elek-Bartók Laura      Silver TSE
2. Perjési Milán-Mihók Milla             Silver TSE
3.Beke Mátyás - Darabos Emma     Gála TSE

Senior 10 tánc ranglista   
  1.Csuka László-Csuka-Bíró Hajnalka   Ritmo TSE
2.Dr. Sámson László-Dr.Kovács Gabriella  Szoldance TSE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában